Proefrit

Proefrit
Proefrit

Een proefritje met volle bepakking leek ons wel handig. Om even te kijken of alles blijft zitten waar wij hadden bedacht dat het zou moeten zitten, zijn we naar Leiden gereden. Met een temperatuur van 30 graden is het altijd lekker om je motorpak aan te trekken en een stukje te rijden. Het is natuurlijk maar 20 kilometer, maar als alle bagage niet goed vastzat, zou het er echt wel afgevallen zijn. So far, so good. Even wennen met zoveel gewicht achterop, maar verder goed te doen. Conclusie: geen grote aanpassingen nodig, alleen de spanband een klein beetje verplaatsen en dan zal het nog beter zitten.

Meteen ook de haren laten knippen door onze schoonzus, zodat het weer netjes onder de helm zit 😉 Maar als het net geknipt is, komt het toch net wat lekkerder uit de helm als je hem afzet.

Ook nog lieve ‘goede-reis-kaarten’ van broer/zwager en schoonzus en van onze (schoon)ouders gekregen. Aangezien we niet veel bagageruimte over hebben, was in plaats van snoep voor een bijdrage voor een ijsje onderweg gekozen. Lief!

Gisteren hadden we wel al twee zakken snoep voor onderweg van onze vriendinnen van een paar huizen verder gekregen. Dus er gaat toch nog snoep mee en we hebben er al een gaatje voor gevonden 😉

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *