De kop is eraf

De kop is eraf
De kop is eraf

Na een dag hard werken (Ahum… dat viel best mee, moest alleen wachten op iets dat vanmiddag kwam) en Marco thuis alles aan het regelen is geweest, konden we om 18.45 vertrekken richting Schüttorf. Net over de grens bij Oldenzaal. We werden toevallig nog uitgezwaaid door de achterburen, dus dat gaf nog wat extra vakantiegevoel. 

Het eerste stuk waren we natuurlijk als gebruikelijk bezig of we echt niets vergeten hadden of alles wel stevig vastzat en of alles naar behoren functioneerde, maar na een tijdje konden we ons toch overgeven aan de rit. Voorbij Utrecht begonnen we te  genieten van het groen om ons heen en het weer was natuurlijk een verademing na al die hete dagen. Zonnig, droog, aangenaam warm en met de wind in de rug zijn we – inclusief korte tussenstop – in krap 2,5 uur naar de B&B gereden. Onderweg natuurlijk weer de nodige malloten gezien bij wie zodra de sleutel in het contactslot gaat ook de battlemode ingeschakeld wordt. Wat een aggressief rijgedrag. Wat dat betreft kunnen we niet wachten om op de rustigere wegen in het noorden te rijden. Het asfalt mag daar misschien slecht zijn, maar we verwachten wel minder van dit soort roadwarriors tegen te komen. 

Eenmaal over de grens verlieten we de snelweg en reden via landelijke weggetjes naar B&B Annabelle. Via een verlaten weg bereikten we een mooie romantische tuin met een leuk landelijk huis erbij. De schuur ernaast is verbouwd als 2 B&B verblijven. Prima verzorgd. Ruime kamer met een zitje, een mooie badkamer (die willen we thuis ook wel zo) en een uitnodigend bed. Deze B&B is met een 9,3 beoordeeld op booking.com en ligt niet ver van onze route, vandaar onze keuze.

De vriendelijke eigenaren houden van tuinieren, dus dat verklaart de sfeervolle tuin. Ondanks dat de reeën de rozen opeten, blijft er nog genoeg moois over om naar te kijken. Het ziet er best leuk uit om hier een paar nachten te blijven, maar wij moeten morgen weer door.

De motoren kunnen op eigen terrein onder de carport staan, dus kunnen we alles erop laten zitten. Lekker makkelijk! Het grote uitpak-en-volgende-dag-weer-inpakwerk bewaren we voor later.

Nu lekker bijslapen na alle warme nachten…

1 Comment

  1. Hey Marko en nancy. Mooi verslag al zo van de eerste dag. Goede reis gewenst en geniet van de jaloers makende reis samen. Haha. Geen idee waarom maar alle woorden beginnen met een hoofdletter en kan het ook niet wijzigen

    Gr. Aart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *